Майката на покойния Дим Дуков Вера преживя още един тежък удар след загубата на сина си. Покойният духовник, за когото се твърдеше, че притежава милиони, завеща единствено многобройни дългове на майка си.

Неочакваната смърт на стилиста покруси близки и приятели на Дуков, но най-разстроена си остава именно майка му.

Почернената Вера споделя, че все още не се е съвзела от мъката си, а трябва да се разправя с куп кредитори, които вече чукат на вратата ѝ.

Като наследница на сина Вера пое нелеката задача да изплати ипотеките на сина си, както и да се разправи с множество административни органи, пише kliuki.bg.

''Първо да оправя борчовете, пък тогава да си ида от този свят'', споделя със сълзи в очите жалеещата Вера Дукова в последното си интервю. Според Вера е много вероятно, да се наложи да продаде хотелите на Дим.

Въпреки огромното си нежелание да го прави, майката на стилиста признава, че само така ще успее да изплати дълговете му. Все пак родителката се надява да запази поне един от хотелите на Дуков, макар и да не е много обнадеждена, че ще успее. Приживе покойният стилист преживя два фалита, но всеки път успяваше да изплува.