В юбилейния брой 300 на предаването, за което тайни няма – “Звездно”, за зрителите на телевизия “Планета” предстои среща с Димана и Лазар.

Поп певецът наскоро представи своя нов музикален проект “Ще ме помниш”, в който специално участие има и Цветелина Янева. В предаването Лазар разкрива как се е родила идеята за този музикален тандем, както и че Цвети с радост е приела да се включи в песента. Определено “Ще ме помниш” успя да стигне до публиката, а това се доказва от интереса, който проектът регистрира за краткото време от своята премиера в YouTube – вече над 250 000 гледания.

Съвсем неслучайно интервюто с него екипът реализира сред природата, защото изпълнителят често се зарежда с нови сили именно чрез кратки пътешествия сред красотата на България. През изминалия уикенд двамата със своя колега и приятел Дамян Попов се разходиха в София с велосипеди, с което последваха световната тенденция да изберат екологичния и здравословен начин на живот.

В “Звездно” тази седмица ще Ви отведем и в Лондон, където също предстои една приятна разходка, този път в компанията на Димана. Певицата разкрива защо срещите й с българите във Великобритания са незабравими и едни от най-сърдечните не само за нея, но и за всеки изпълнител. Заедно с нея ще станем свидетели и на избора на новата носителка на приза Мис България – UK 2016 в Лондон. Коя е красавицата, която впечатли журито и какви са нейните амбиции след като спечели наградата, ще научите лично от нея, в специално интервю за телевизия “Планета”.

Източник и сн.: Planeta.tv