Утре вечер Димана е специален музикален гост и член на авторитетното жури, което ще избере новата носителка на титлата Miss Bulgaria - UK, London 2016. Този конкурс вече е традиция за българската общност във Великобритания, а негов организатор отново е вестник “Будилникъ”.

Повече от 20 родни красавици, живеещи в Обединеното кралство, са претендентки за короната, но при кого ще отиде тя, ще научим утре вечер, в края на церемонията в The Alice, в лондонското Сити. За да бъде част от журито, от България пристигна и “Мисис България World 2014”, Кристиана Костадинова.

За доброто настроение и високия градус на емоциите на всички гости ще допринесат и песните на един от най-нежните и красиви гласове на музикална компания “Пайнер”, Димана.

И този път медиен партньор на конкурса Miss Bulgaria - UK, London 2016 е телевизия “Планета”, а зрителите на музикалната медия много скоро ще имат възможност да проследят дефилето на красавиците и първите впечатления на новоизбраната носителка на короната в разширен репортаж в предаването “Звездно”.

Източник и сн.: Planeta.tv