Този уикенд бе особено горещ за всички българи в Обединеното Кралство, защото те имаха възможност да изберат новата носителка на короната - Miss Bulgaria – UK, London 2016.

Това е 22-годишната красавица от Благоевград Катрин Иванова, която от 10 години живее в Лондон. В момента тя е студентка и смята като завърши да се занимава с брокерство. Това е 10-то поредно издание на конкурса, организатор на който е Будилникъ парти. Медийни парньори са в-к Будилникъ и телевизия “Планета”, а специален музикален гост на вечерта бе Димана. Точно тя първа имаше възможност да поздрави лично новоизбраната Miss и да й пожелае да носи короната с много гордост и достойнство. Песните й предизвикаха истинско вълнение сред присъстващите, които се забавляваха до зори в тази празнична българска вечер.

На следващия ден за звездата на музикална компания “Пайнер” също предстояха приятни изненади. Мениджърът на телевизия “Планета” - д-р Хари Янакиев реши да отведе Димана на разходка в Лондонското Сити, край емблематичната сграда - The Gherkin, а след това и до едни от символите на космополитния град – моста Tower Bridge и крепостта Tower.

Точно там певицата не пропусна да си направи селфи, както и кратко видео, с което отправи поздрав към почитателите на българската музика чрез официалния канал на телевизия “Планета” в Instagram. Подробен репортаж от конкурса и впечатленията на Димана от Лондон може да гледате скоро в “Звездно”.

Източник: Planeta.tv, снимки: Хари Янакиев и Будилникъ Party