Синът на Динко Динев – Димитър, не издържа да чете и слуша спекулации, отнасящи се до семейството му и реши да пусне свое изявление, макар да не обича медийния шум!

На милионерският наследник изглежда му е дошло до гуша да слуша измишльотини за близките си. Затова реши да се изкаже и той по темата – как стоят нещата при него и майката на сина му Емануела, и като истински мъж ги защити, пише hotarena.net. Думите му са публикувани в популярна Фейсбук страница и гласят следното:

С Емилия (Емануела) сме заедно

„Постоянните спекулации за отношенията между мен и майката на детето ми създават излишно напрежение. Искам веднъж и завинаги на всички да стане ясно, че ние сме заедно, гледаме заедно сина ни, който расте обграден с много любов. Обичам Емилия много, това е и причината да създадем заедно дете и и да живеем като семейство.

Друга тема, която циркулира в медийното пространство са отношенията с баща ми. Едно трябва да е ясно на всички - в моята фамилия има практика никой да не се бърка в личния живот на другия и въпреки, че всички сме го правили, това, че държим един на друг винаги ни е водило до консенсус. Уважавам родителите си, а те приемат решенията за личния ми живот напълно.

С това заявявам категоричния си отговор на всички спекулации, относно отношенията между мен и майката на сина ми - Емануела, че сме заедно и аз нито за миг не съм я изоставял“.

Димитър Динев