Поредица от благотворителни турнири на Holiday Heroes под мотото “Спортувай с мисия“ продължава с първия турнир по картинг на Празничните герои.

Този четвъртък, 23 април, на пистатата на Sofia Karting Ring, сили ще премерят седем отбора, представители на социално отговорни компании - Lidl, TELUS International, Eпам, Opel Integra, Vivacom, НИК, SbTech. Турнирът ще стартира точно в 19:30 часа, а органзиаторите издават, че в състезанието ще се вкючи и отбор с посланици на каузата.

В първия турнир по картинг на Holiday Heroes, които се ораганизира само няколко дни след приключването на великденската кампания на празничните герои, ще се включи и автомобилният състезател Димитър Илиев. Осемкратният шампион на България ще бъде ментор на участващите отбори. Към менторите се присъдиняват и четирикратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов, както и Николай Върбицалиев - първият български пилот участник във Формула БМВ и шампион на България по картинг.

Победителите от турнира по картинг ще получат специални награди от любезните домакини на състезанието - Sofia Karting Ring, както и от Porsche design,  предоставени от Cosmetic Plus, а всички участници в турнира ще получат спортни раници от  Sport Vision.

Вижте посланието на Димитър Илиев:

Вижте посланието на Ники Върбицалиев:

Въпреки че записванията за участие в събитието приключиха, Holiday Heroes издават, че организирането на благотворителни турнири продължава и през лятото. Турнири по футбол, мини голф и волейбол тепърва предстоят, а всеки, който желае да се включи, може да разбере как като следи Празничните герои във Facebook или на .