Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са влюбени като гълъбчета и карат истински меден месец на Малдивските острови.

Двамата отпрашили за райското кътче още преди седмица - на 27 януари, веднага след като Митко приключил снимките на „Господари на ефира"за пет предавания напред, пише ''Всеки ден''.

От днес на неговия стол сяда Румен Угрински, който ще си партнира с Васил Василев - Зуека още две седмици. Тогава от Малдивите ще се върне Мария, която ще бъде господарка на ефира до пролетта.

Игнатова и Рачков ще ползват рекордно дългата си отпуска, за да си дадат още един шанс и да се опитат да заздравят любовта си, сериозно пострадала от многото работа на двамата и изневерите на красивата блондинка. Хойкането на Мария по чужди мъже, сред които се твърдеше, че е дори и бившият премиер Бойко Борисов, накараха актьора да изпадне в депресия и да се потопи в работа, която не оставил дори на Нова година.

След празниците обаче си дал сметка, че все още е лудо влюбен в миньончето, и затова решил да й прости, без да се втренчва повече в миналото. Офертата му за сдобряване пък била приета веднага от Мария. В крайна сметка по-сигурен мъж от него Игнатова така и не срещнала. Освен това дълго време те отглеждаха двете си момчета от предишни бракове заедно, а сега заради раздялата им и децата не се срещали.



Предложението на Рачков било да отдъхнат на плажа с коктейл в ръка. На Мария друго не й трябвало, за да си събере веднага багажа и да отлети със стария си нов любим към топлите острови, на които Митко вече бил ангажирал луксозна вила точно на брега на морето за хиляда долара на нощ.

Всъщност на възраждането на връзката им бабувало цялото семейство Халваджиян. Малдивите са любимото място на дизайнерката Кремена, която по традиция води там мъжа си Магърдич и сина си Бедрос. С тях на екзотичния остров е и бившата адреналинка Алекс, която е жена на Халваджиян-младши. Арменците обаче прекарали само броени дни с Рачков и Игнатова, за да ги оставят насаме и да не им досаждат с присъствието си. Сега двамата били отдадени един на друг, а дали връзката им ще я бъде, ще се разбере след две седмици.

„Като се приберат в България, веднага ще си проличи. Ако Марийка продължи със среднощните купони, а Рачков потъне в халтури, ще е ясно, че нищо не е станало", клюкарят техни приятели. Засега е ясно, че Митко няма да играе в постановката „Благородният испанец" на театър „Българска армия". Неговото място ще заеме Георги Мамалев, който ще се превъплъти във влюбения капитан Чалфорд и ще си партнира с младата актриса Евелин Костова, позната от сериала „Седем часа разлика".