Димитър Рачков, за когото се твърди, че е един от най-богатите актьори в България, категорично опроверга слуховете, че той и приятелката му Мария Игнатова, с която живеят на семейни начала, са си купили тузарска къща в квартала на богатите в Панчарево за 200 000 лева.

“Засягам се от подобни твърдения, защото не съм богаташ. Ласкае ме, ако хората мислят, че заради работата заслужавам да печеля много пари. За жалост не е така, макар че не се оплаквам. Аз съм си изкарал всичко с честен труд, работил съм здраво и не съм крал”, споделя актьорът, пише blitz.bg.

Той с ужас си спомня за онези мътни времена след 1989-а, когато актьорите на сцената бяха повече от публиката.

“Беше страшно депресиращо. Тогава ми минаваше през главата мисълта да замина за Гърция да бера портокали или маслини. Не можех да издържам на мизерията”, спомня си Рачков.

Водещият определи приятелството между малкия Митко Рачков и сина на Мария Виктор като "взривоопасна смес", пише lifestyle.bg.

Според Рачков за отглеждането на малките "няма график". Той споделя пред в.Труд: "Винаги съм казвал, че моят син живее основно при майка си. Когато имам възможност, ходя да го виждам и го взимам вкъщи. Лошото е, че с това плаващо работно време това става по-рядко. Мъчно ми е, че не мога да му отделям необходимото време. А що се отнася за Мария - тя се редува в грижите си към Виктор с нейния бивш съпруг."

"Ако сравняваме мен и децата - аз слушам най-много. И го заявявам съвсем отговорно! Между двете деца по-кротък е Виктор. Когато се съберат двамата с Митко-младши обаче, става взривоопасна смес! Двамата се харесват много, търсят се. Инициатор на белите и този, който налива масло в огъня обаче, винаги е моят Митко." - разкрива още чаровният водещ.