Най-хубавият и смислен период в моя живот! Убеден съм, че рано или късно “Господари на ефира” ще бъде на екран! Колеги, за мен е чест! Бъдете здрави! Обичам ви!”, честити на „Господари на ефира” Димитър Рачков рождения ден, който те за втори път празнуват извън ефира. Силните думи той сподели във Фейсбук, където рядко е активен. „На 31 март 2003-та беше излъчен първият брой на “Господари на ефира”.

В следващите години предаването се превърна в явление, като стана една от най-гледаните, обичани, търсени и уважавани програми в българския телевизионен ефир. До 15-тата си годишнина предаването набра такава сила и популярност, че стана неудобно за много хора на най-различни властови позиции. Но гласът на „Господарите“ няма как да бъде заглушен. Сега той просто вече се чува от уеба”, обявиха и от предаването. В поздравленията се включи хореографката Алекс Енева, която бивша адреналинка.

Жанета Брейчева, която танцуваше с нея също си спомни за празника. Мълчание запази обаче Мария Игнатова, която първо водеше с Рачков, а после с Румен Угрински. Тя със сигурност тъжи за Господарите, но явно е решила да не изплаква мъката си публично.

снимка:Фейсбук димитър рачков-официална