Димитър Рачков поканил Мария Игнатова на агне, заедно с Краси Радков и оттам тръгнала връзката им.

Според актьора, той бил предвидил и покана на овнешко, на телешко и така нататък, докато любимата му приеме неговата любов. Но на агнешко никой не може да откаже. Това разказа актьорът в предаването „Всяка неделя”, пише ''Блиц''. ''Разделих се с Христина нормално, не е имало трагедии'', призна още той, обяснявайки промяната в личния си живот след появата на Игнатова в предаването „Господари на ефира”.

''Най-зле съм се чувствал, когато се появя на частно парти и има хора, които не възприемам, високомерни, новобогаташи'', уточни Рачков. Според него, в последно време той и Игнатова са ограничили подобни участия именно поради тази причина.

Мария Игнатова пък разказа, че е объркала сградите и отишла в Нова телевизия за предаването „Всяка неделя”. ''Трябваше да правим телемост между НДК и студиото в телевизията'', обобщи грешката й Димитър Рачков.

ТВ водещата определи изминалата 2013 година като много тежка, поради голямата си натовареност, участие в пет предавания, подготовка за тях и различните образи, в които се преобразява. Тя определи „Господари на ефира” като предаването, в което се чувства най-добре.