Овен- Вие сте готови в днешния ден да се отдадете без остатък на ново дело или на любовно приключение. Обаче звездите приятелски ви съветват да направите малка пауза и да се опитате да видите нещата откъм по-практичната им страна.

Телец- В диалог с партньора покажете повече любезност, добронамереност и проявете разбиране. Въпреки потребността от общуване, не бъдете многословни събеседници. Деликатното замълчаване и красивите жестове са най-доброто решение в момента.

Близнаци- В продължение на целия ден ще попивате впечатления. Имате много добри идеи, които трябва да предложите на другите. Можете да пофлиртувате, но това няма да е трайно. Не бива да имате големи очаквания сега.

Рак- Един доста динамичен ден вероятно. Независимо от вашите планове и намерения, съдбата ви подготвя други промени. Бъдете готови да отреагирате на всичко и да вземате бързи и разумни решения.

Лъв- Не е най-продуктивният ден за вас. Първата му половина е възможно да бъде доста напрегнат период. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, особено за родените през юли.

Дева- Благоприятно време за приятно общуване в компании. Любовните срещи в днешния ден ще бъдат вдъхновяващи, но не се учудвайте, ако неочаквано запознанство в същия този ден не доведе до нищо повече.

Везни- Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Идеално време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

Скорпион- Интелектът властва над чувствата ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

Стрелец- Напълно удачен ден. Много от нещата ще стават така, както ви се иска. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да ви се сторят като подарък от съдбата. Прекрасно време за свободно творчество.

Козирог- Не е изключено днес да възникнат противоречия между домашните ви отговорности и професионалните задължения. Оценете преимуществата и недостатъците на създалото се положение, но не бързайте да вземате решение.

Водолей- Това, което ви обкръжава, може да престане да ви носи удовлетворение. По този повод ще ви се появи стимул да разширите жизненото си пространство в какъвто и да е смисъл. Може да обмисляте възможността за ново пътуване.

Риби- Днес съдбата ще е блага към вас. Започнете деня с това, което е актуално за момента. Ще бъде провокиран интересът ви към нещо или някого. Избягвайте да влизате в резки противоречия и стълкновения с когото и да било.