Бившата държанка на олигарха Динко Динев Ариа е щастлива, че най-после може да пее. Тя сама призна, че преди това не са й разрешавали да се изявява като фолк певица. Ария е артистичният псевдоним на плеймейтката Мария Цветкова, която преди 9 години роди от Динев син.



“Поради различни обстоятелства в живота ми, не можах да започна по-рано да се занимавам професионално с музика. В момента тя е на първо място и много съжалявам, че не съм имала възможност да започна по-отрано с това. Просто ме спираха и имах ограничения. Може би сега е моментът”, призна изпълнителката, а всички се досетиха, че визира Динко Динев.


Преди да започне изявите си на музикалното поприще, е била фотомодел – едно от най-търсените лица за най-различни реклами, снимки, филмови продукции. Признава, че е имала амбиции да учи в Консерваторията, но е срещнала пречки по пътя си.
“Родителите ми много държаха да завърша някаква друга специалност, която съответно сега не ми влиза в употреба и няма да я практикувам. Не е моето просто. Цял живот някой отнякъде ми се бърка за съжаление и ми дава тон в живота. Надявам се вече да не го допускам. Не е особено приятно. Със сигурност няма да го позволя повече.” – заявява новото попълнение на „Пайнер“.


Ариа се е насочила към фолка, защото е закърмена с тази музика и много я обича. Усеща, че е нейната.
“Там се чувствам най-добре, там съм себе си, там съм си в моята среда. Много хора се чудят защо не пея поп, а и визията ми била за поп певица. Иначе слушам всякаква музика, уважавам всички изпълнители, независимо от кой жанр са. Мисля, че трябва да се правят различни неща. Не може да се залага на едно и също, трябва да има разнообразие” – казва още тя.

източник:Lupa.bg