Вторият син на строителния предприемач Динко Динев - Георги, сключи тайно брак с актрисата и модел Калина Шопова, която стана известна на зрителите с ролята си на Ася от риалити сериала „София ден и нощ“ пише „Галерия“.

Двамата са подписали и официално вече са семейство, въпреки че отложиха пищната сватба заради коронавируса за следващата година. Грандиозното тържество трябваше състои през август, но тъй като се очакваха над 200 гости от България и чужбина, бе отложено за идната година. Освен това бащата на младоженеца и петата му жена Даниела Динева дадоха положителна проба за коронавирус.

Засега няма конкретна дата за тържеството на Георги и Калина, но най-вероятно ще е през пролетта или лятото, защото искат да бъде топло и на открито.

Двамата са заедно от година и половина. Сгодиха се миналата година в Свети Влас, когато Георги падна на колене и поиска ръката на Калина със скъп диамантен пръстен. Младоженецът не е познат в светските среди за разлика от големия си брат Димитър, който има дете от попфолк певицата Емануела.