Супер Ганьо от Ямбол напоследък запълва поне 80 на сто от екранното време на риалитито и заедно с Луна се превръща в главно действащо лице в Къщата. Останалите съквартиранти изглеждат като бледи звездички, мигащи около две слънца. Благодарение на това Динко печели все повече фенове.

Фънки, Константин и Джино, които бяха любимци на зрителите на старта на шоуто, в момента са натикани в девета глуха. Феновете на Биг Брадър почти забравиха, че такива персонажи обитават къщата, макар че в началото именно те изпъкваха най-ярко като любимци на публиката и се смяташе, че имат най-големи шансове за победа.

В най-голяма степен е засегнат Джино Бианкалата, който вече две години се радва на огромна фенска маса. Въпреки това обаче почти не се появява в ефир, пише blife. Присъствието му в епизодите е най-много по няколко секунди. На финала най-лесно ще бъде да кажат за него, че не е правил нищо в Къщата. Константин и Фънки се появяват по-често, но и те обикновено са с поддържащи роли.

Още след старта обаче всичко започна да се върти около фолк ветеранката Луна и ямболията с претенции за супермен Динко, за когото Големия брат се погрижи да стане ясно, че всъщност се казва Господин. На зрителя бе предоставена възможност да види как той цепи дърва за жените, носи им сандвичи, държи се добре дори с отхвърлената от всички Луна, защото му било жал да я остави сама.

Дори бе направен опит за създаване на любовна история между двамата. Всички, които се интересуват, чуха подробните обяснения на Супер Ганьо как спасява хора с голи ръце, обича родината и всъщност е едно добро и най-важното – обикновено момче, което иска справедливост за всички.

„Ако изгонят Динко и Луна, няма да има кой да им прави шоуто”, е мнението, което много зрители в момента споделят.

Източник: slava.bg