Ловецът на бежанци Динко е дал 5000 лева на фолкпевицата Дебора, за да направи последната си песен, пише в. "България Днес".

Мачото броил парите на брюнетката напълно безвъзмездно, тъй като изпитвал силни симпатии към нея. Двамата се сближиха покрай участието им в последното издание на "Биг брадър" и продължиха да имат отношения и след предаването.

"Динко много си я хареса. Когато Дебора беше в болница, той беше единственият от съквартирантите, който й се обаждаше, за да я чуе как се чувства. Само той отиде лично до болничната й стая, за да се увери, че състоянието й се подобрява. След това продължиха да се чуват често и да си говорят по телефона", разказаха пред вестника близки на двамата.

При един от разговорите Дебора споделила, че подготвя нова песен, и тогава лампичката в главата на Динко светнала, че може да помогне на изпълнителката. Той й дал сериозната сума, за да реализира проекта си.

В знак на благодарност Дебора го поканила да участва във видеоклипа към парчето, което е посветено на хейтърите, съсипали я от критики след участието й в риалити шоуто. В текста на песента е включен и култовият лаф "дърто чукало", който Ловеца на бежанци използваше в къщата.

През последните седмици упорито се говори, че Динко и Дебора са повече от приятели и имат интимни отношения, но няма категорични доказателства, че това е истина, и информациите остават в сферата на слуховете. След като прекара близо месец в неврологията на столична болница, певицата посреща новата година като изцяло нов човек.

Риалити героинята се чувства като преродена. Дебора вече не получава паникатаки и отдавна е забравила за чашката. Близки до певицата разказват, че вече повече от два месеца фолкфурията не е близвала никакъв алкохол, а паникатаките вече са в миналото. Още от началото на годината Дебора поднови клубните си участия и постепенно се връща към нормалния начин на живот. Фолкпевицата беше силно разочарована, че в предаването я изкараха алкохоличка, а изпиването на няколко чаши обясни с това, че искала да пребори притеснението си от влизането в къщата на "Биг брадър".

Източник: novini.bg