Само срещу 400 бона ще влезе във „ВИП брадър“ Ловеца на хора Динко Вълев.

Той вече имаше едно предложение за риалити формата, което той определи като задоволително. Става въпрос за хонорар от 250 хиляди лева, който Вълев категорично отказал. Тупарев твърдо е решил, че хората искат да гледат по телевизията Динко Вълев. Затова и е преминал към втора база - лична среща с Ловеца на хора, пише в. "България днес".

И така, продуцентът взе нещата в свои ръце и лично се срещна с лютия ямболия, за да го прикотка да влезе в къщата. Динко чакаше продуцента свеж и готов за пазарлък, подпрян на чисто новичък мерцедес S класа купе. Екстравагантната му тениска контрастираше на гръндж карираната риза, с която се беше барнал Тупарев за бизнес срещата.

Нико пристигна с широка тарикатска усмивка и след топло ръкостискане двамата се отправиха към популярен локал за соарета. Настаниха се удобно в прохладния двор на старинна къща и поведоха оживен разговор. Всъщност по-екзалтираният бе Тупарев, който в продължение на 20 минути ласкаеше Ловеца на хора и му обясняваше позитивите, които ще извлече от участието си в предаването. Основният му аргумент бе, че на къщата й трябва як, български мъж, който да я разтресе, да се клатят керемидите". След това Нико намекнал и че вече се е погрижил за своеобразния "харем", от който Динко ще може да си избере мишена.

Оферти са получили елитни столични бръмчалки и моделки, по които представителите на мъжкото съсловие точат лиги. Сред тях са силиконовата фурия Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и вече свободната и палава фолкпевица Мария. За капак Динко ще бъде опасно близко до стриптийзьорката Мис Тигрова (повече за нея четете по-долу), която отскоро се сдоби със силиконови бомби и вече може да се класира в надпреварата за сърцето му.

Динко Вълев не крие, че си пада по едрогърди мадами, затова и любопитството му е привлечено от обявената като гост на шоуто Майра Хилс. Засега жената с най-големи цици в Европа не е достатъчно апетитна оферта за Динко.

"Вътре съм само ако съм най-скъпоплатеният! Бизнесът ми е достатъчно доходоносен, а като вляза, няма да мога да го въртя както трябва. Така че хонорарът трябва да е задоволителен, да си струва", коментира ексклузивно за "България Днес" Динко Вълев след тайната аудиенция.

"Няма как да правя секс ей така, за да стана известен. Ще има много красиви жени безспорно. Но ще си легна с някоя само ако я харесвам, ако така го чувствам", контрира офертата Ловеца на мигранти.

След около час увещания Нико Тупарев поуспокои страстите и видимо доволен се отпусна. Разговора поведе Динко, който ръкомахаше оживено. Засега не е ясно кой ще надделее в пазарлъка. Едно е сигурно - зрителите искат да гледат Динко, сочат проучванията на риалити формата.