Вечната тема за времето - времето, което не можем да върнем, любимите хора, които то ни отнема и любовта, която не можем да забравим засяга новия проект на RnB изпълнителя Din-Yo. „Времето не спира“ по текст на самия изпълнител и музика и аранжимент на Бате Пешо идва след успешните му парчета с Лео, Део, Играта и Марина – „Всеки миг“, „Петък вечер“, в което си партнира с Марина Драгомирецкая, самостоятелното “Мисли летят” и още много други.

Видеото на новата му песен е дело на режисьора Диляна Данева и е като късометражен филм с фантастичен привкус.

Разказва се за влюбена двойка, в чиито отношения цари хармония и топлина до момента, в който главният герой не е призован да замине на самоубийствена мисия в Космоса. Din-Yo трябва да спаси Земята от приближаващ астероид, което го разделя с любимата му. Лентата завършва необичайно с пост кредит сцена, представяща, какво се случва след години с главните герои.



В музикалната лента участват актьорите Лилия Лилова, Анна Банкина, Асен Караниколов и други. Една от локациите на снимките е космическата станция „Плана“. Любопитна подробност също е, че част от ефектите в клипа са дело на популярния графичен дизайнер Наваз Аламгир. Работилият по „Venom”, “Спайдър мен – далече от дома“, „Мъже в черно – глобална заплаха“ и предстоящия „Джурасик парк: Господство“ се съгласява Диляна Данева да използва негов материал за проекта с Диньо Господинов или познат повече на меломаните като Din-Yo.

По време на снимките, актрисата от „Пътят на честта“ и „Скъпи наследници“ Анна Банкина разкрива, че конкретни сцени от видеото като действие, почти дословно са се случвали реално в живота й между нея и нейния съпруг.