„Да, майка ми, да”. Така отговори Диона на въпроса дали е от ромски произход в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Рапърката, която вече е фолк изпълнител на „Пайнер”, участва в рубриката, в която известни личности коментират клюки за себе си. За първи път публично Валентин Кулагин разкри произхода на певицата във "ВИП Брадър".

Едва сега обаче Диона потвърди, че е от ромски произход, което се коментира още от есента на 2018 г., когато бе участник в риалитито за звезди. Тя обаче отрече гаджето й да я е зарязало, заради това. Тогава се говореше, че Диона има връзка с ИТ- специалист. В момента тя върти любов с модела Жоро Петков, с когото са заедно от повече от година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIONA (@diona_alpha) on

„Нали знаеш има една поговорка: „Ти, ако не си бил с циганка, не си бил, девствен си още”. По-горещи сме. Как?!”, коментира Диона. Рапърката се засмя на клюката, че гаджето й я е зарязало, заради ромския й произход. „Глупости!”, възкликна тя и допълни: „Гаджето ми откакто разбра за това се влюби в мен още повече”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIONA (@diona_alpha) on

Десислава Сашова, както е истинското й име, е родена в Бяла Слатина, откъдето е майка й. Израства в Койнаре, малко градче близо до Плевен. По-късно се мести във Велико Търново, където завършва политология.