Фолк певицата Диона върна чалгата в зората й с тоалет, в който еротичните актриси биха могли да блеснат на порно Оскарите. При това екс-рапърката се опита да предложи тази визия на бъдещите абитуриентки. Според думите й роклята е уникална, но видимо материята изглежда като дантелено перде, а заради прозрачната материя, интимната зона на изпълнителката лъсна за радост на мъжката част от почитателите й. Това обаче не може да е облекло за бала, на която и да е дванадесетокласничка, възмутени са в бранша.

"Това ли е мода?! Не знам кой би сложил точно такава рокля на бала си. Фолк певиците винаги реват, че са давани за лош пример за подражание и после питат защо", коментират изявата на Диона.

Идеята на брюнетката обаче беше да изрекламира родната дизайнерка София Борисова, а заради баснословните суми на тоалетите й, се намериха и коментари като тези: "А тези, които нямат въжможност,да си закупят рокля от там ...за тях кво?" Уви, родната знаменитост така и не намери думи да отговори на запитването. Не липсваха и похвали към моделиерката от рода на: "Класа и красота".