С посещение в най-големия увеселителен курорт на „Дисни“ в света зарадва семейството си Ваня Джаверович по случай празниците. Спортният мениджър подари на любимата си Жени и двете им деца Леа и Бо ваканция във Флорида, САЩ.

Те отделиха време и за посещение на културни забележителности в най-слънчевия щат като историческия музей в Сарасота - Ca' d'Zan. В коледната сутрин мама, татко и малчуганите се събраха около елхата за да разопаковат подаръците. Най-доволен остана малкият Бо, който скоро ще навърши 2 години. Момченцето получи собствен сет пластмасови инструменти, с които да поправя къщата.

Джаферович не пропусна да отдели време и за своите хобите, като посети мач от Националната футболна лига. Докато по българско време стартираха наздравиците за новата 2018 година, спортният мениджър търкаше лакти с хилдяи запалянковци по трибуните на стадион „Реймънд Джеймс“.

Титаничният сблъсък, който босненският хърватин наблюдава с пуканки в ръка, бе между два тима носители на купата „Супербоул“ - „Тампа Бей Бъканиърс“ и „Ню Орлиънс Сейнтс“, пише slava.bg