Катастрофа, причинена от изскочили на пътя диви прасета, попречи на Тони Стораро да заснеме кадрите към дуетното си парче с Емилия „Как да изтрезнея“.

Той пътувал от Шумен, където вече живее със семейството си, към София, където трябваше да щракне клапата на видеото. За щастие, произшествието се разминало без жертви, но уплахата и забавянето на пътната помощ отложили с няколко дни заснемането на клипа.

Терен на „Как да изтрезнея“ дадоха звукозаписното студио в дома на Тони, както и няколко клуба в страната, тъй като натовареният график на изпълнителите позволява камерата на режисьора Николай Скерлев да се завърти само по време на техни участия. След концерт в Смолян и 200-километрово пътешествие обратно към столицата, Стораро излиза заедно с Емилия за шоуто й в Студентски град.

„Някои кадри оттам отпаднаха, режисьорът прецени, че не са достатъчно добри“, уточниха от обкръжението на звездите пред „Монитор“.

Затова снимачният екип се мести в пловдивски клуб, където този път бившата муза на Коко Динев гостува на участие на колегата си.

„Шегуваха се постоянно. Шест дни им отне заснемането на клипа, което е с няколко пъти повече време, отколкото обикновено е необходимо за това“, добавят още близки на певците. Заради забавянето пък се налага монтажът да бъде направен само за един уикенд, а видеото към „Как да изтрезнея“ може да бъде гледан от началото на седмицата по Планета тв. В момента се монтира и друг клип - с бекстейдж кадри, които също ще направят премиерата си съвсем скоро.