Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се връща на сцената утре. Тя ще подкрепи благотворителна инициатива за свои тежко болни учители в Русе. След катастрофата Дивна се скри от медиите и обществото, което я нападна заради травмата на приятелката й Кристин Илиева, която бе тежко ранена по време на инцидента.

Певицата дори заличи профилната си снимка от социалните мрежи и не е активна в нито един от профилите си. Дивна не приемаше никакви участия и тръгна слух, че се е отказала от кариерата си.

Младата изпълнителка явно е събрала сили да си стъпи на краката. Въпреки, че се говореше, че слага край на музикалната си кариера, утрешното й участие в Русе опровергава слуховете. Всъщност каузата на събитието е доста лична за Дивна. Преподавателката й по природни науки Елена Павлова и учителят й по изобразително изкуство Стефан Петров се борят с коварно заболяване и са претърпели сериозни интервенции. За възстановяванието им са необходими доста средства за процедури и медикаменти.

Освен Дивна участие ще вземат още русенската рап група БНР (Бандата на ръба), от която всъщност е и гаджето на Гери-Никол - Мариян, известен с прякора си Kapo Verde.

На благотворителния концерт ще видим и рапърът Димчо и още много други изпълнители.