Драматичен призив за даряване на кръв се появи на страницата на катастрофиралата с Дивна моделка Кристин Илиева. Припомняме, че при адския сблъсък певицата се отърва без наранявания, но единствената й спътничка в колата бе сериозно ранена и дори бе в кома. Престоява и в барокамера заради лошото състояние на двата си крака. С днешна дата Кристин се чувства по-добре, твърдят нейната букерка и майка й, която е неотлъчно до детето си в болница ВМА в София.

Красавицата е в съзнание, но й предстоят серия операции на краката, за които е нужно даряване на кръв. „След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде представен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ! Бог да е с всички нас. Благодаря ви! От семейството”, завършва драматичния призив на страницата на моделката във Фейсбук. Интересно е дали Дивна ще се отзове на призива и ще бъде сред първите, които ще помогнат в този труден момент на приятелката си?

Междувременно адвокат Людмил Рангелов обясини пред телевизия Bulgaria ON AIR, че има възможност Дивна да не получи никакво наказание заради пътния инцидент, ако пострадалата не предяви претенции. Адвокат Рангелов смята, че обществеността се информира зле за това какво точно се е случило. Според него става дума за причинена средна телесна повреда, за което законът предвижда до 3 години лишаване от свобода, а неосъждано лице задължително получава само административно наказание. Певецът и приятел на Дивна Дамян Попов подчерта, че е изключено тя да е взела наркотици, каквито публикации се появиха в някой медии.