В новото си видео “Без въпросителни” Дивна отново ни изненадва с музиката си, израстването си като артист и визията си на красива млада дама.

Да задаваме въпроси е последното, което ни хрумва, когато слушаме песента по музика на Боян Христов и Илия Григоров, а видеото ни оставя без думи, защото Дивна е по-стилна, по-женствена и по-категорична в изпълнението си отвсякога.

През последните няколко години феновете на талантливата певица станаха свидетелите на нейното порастване и превръщането й първо в чаровен тийнейджър, а след това и в красива млада жена.

Музикалната й дарба беше доказана пред публиката, още когато Дивна беше на 11 години, в шоуто “Пей с мен” и оттогава малкото момиче не спира да работи, за да убеди феновете, че постепенно, но категорично се превръща в сериозен изпълнител със запазено място на българската музикална сцена.

Новата песен на Дивна е създадена от екипа на Монте Мюзик, с музикален продуцент Графа, който заедно с Веселин Ценов, прави аранжимента, а за написването на текста работи заедно с Илия Григоров и самата Дивна.



Безупречна е работата на режисьора Павлин Иванов - Bashmotion и оператора Андрей Андреев, които подобаващо представят новата дива на поп музиката. Коментарът под видеото в интернет: “Тук виждам стил, красота и смислен текст.” е една от оценките, за която работи екипът на продукцията.

Самата Дивна споделя песента във FaceBook с коментара: “За огромна моя радост, виждам, че имам вашата подкрепа! БЛАГОДАРЯ ВИ! Благодаря и на всички онези, които направиха така, че да звуча и изглеждам по възможно най-добрия начин!”.

“Без въпросителни” е поредният сингъл на Дивна като част от музикалното семейство на Монте Мюзик. През лятото 18-годишната изпълнителка участва в успешния проект “Забранен достъп” заедно с Михаела Филева и Прея. Песента се превърна в един от хитовете на лятото, а интересът към Дивна от страна на публиката нарастна. Певицата вече е пълнолетна и в момента подготвя клубната си пограма, която ще представи на феновете си в цялата страна.

Източник: signal.bg, сн. Нели Куртева, Монте мюзик