Преди близо месец, Дивна прие да пее благотворително в подкрепа на тежко болни учители в родния си град Русе. С тази си постъпка и обещанието, че “нещата ще се оправят“, феновете на певицата се обнадеждиха, че тя отново ще се завърне на сцената. 

21-годишната изпълнителка се бори близо 8 месеца с депресията, в която изпадна след като причини катастрофа, в която пострада приятелката й Кристин Илиева. Моделът няколко пъти до сега е признала, че възстановителният й процес е най-голямото предизвикателство в живота й, но не се сърди на Дивна. Точно 9 месеца след катастрофата, Дивна реши да проговори за първи път в предаването на Мон дьо. Певицата сподели личната си изповед в профила си във Facebook и към нея добави:

Дивна: Слави постъпи чудовищно с мен!

“Знам, че много време ме нямаше. Но знаех, че трябва да премина през всеки етап на страданието, за да бъда по-силна, по-добра и да мога отново да бъда полезна. Благодаря на всеки от вас, който беше с мен в мислите си. Благодаря и на всеки, който ме осъди. Нямаше да успея да се изправя ако всяко парченце от пъзела не беше такова, каквото е. Сега обаче съм на място, в което съм готова да разкажа и да мога да погледна напред.”



И само ден по-късно, Дивна пусна новата си песен “Всичко/нищо”, която започва с черен екран на който пише “На Кристин”. Малко след това, певицата се обърна към феновете си:

“Вълната от любов и подкрепа, с която ме заливате от вчера насам е толква силна и зареждаща… Не знам дали я заслужавам, но едно знам със сигурност – всички имаме своите лични борби. Водим ги през целия си живот. Но вярата е светлината и в най-непрогледния мрак. А любовта и смирението са начинът да преминем през него. Благодаря ви с цялото си сърце.”