Победителката в шоуто "Пей с мен" Дивна представи новия си сингъл и видеото към него "Моята музика" в столичния клуб „Double Black”.

На сцената заедно с нея се качиха Били Хлапето и Street Dance School "The Center", а сред гостите бяха Миро, маестор Живко Петров, китаристът Георги Янев, Михаела Филева, Николай Манолов, Криско, Играта и много приятели.

Това е първата самостоятелна песен на Дивна, откакто тя се присъедини към продуцентска компания "Монте мюзик".

Парчето е продуцирано, композирано и аранжирано изцяло от Владимир Ампов-Графа. Текстът е на Илия Григоров и Графа, а видеото към песента е на Bashmotion.



Вече порасналото дете-чудо, както наричат Дивна, е със завидна биография за възрастта си. Добива популярност в телевизионното шоу "Пей с мен", където печели състезанието заедно с Миро, който след това става неин продуцент и участва в дебютното й парче "Един коледен момент".

След това Дивна пуска и "Ти не можеш да ме спреш" с рапъра Криско, с което печели наградата за "Най-добра песен" на БГ Радио. След втория сингъл на тийнейджърката "Готов ли си за мен", по музика на Криско и коледната колаборация "Заедно с теб" с Боги, Поли Генова, Орлин Павлов, Орлин Горанов и Lexus, в края на май 2013 г. Дивна участва в песента "Слънчеви дни" с Били Хлапето.