Да се развихря пред кухненския плот е сред хобитата на певицата Дивна, откакто живее в София.

Изпълнителката на „Готов ли си за мен” е родом от Русе, но от есента живее в столицата, където е студентка по музикален мениджмънт в Нов български университет.

„Мислех, че ще съм пълна скръб в готвенето и сериозно се притеснявах за здравето си. Убедена съм, че останалите от семейството ми също, дори да не си признават. То пък се оказа, че ми доставя страшно удоволствие”, споделя Дивна.

Менюто й обикновено се състои от здравословни вкусотии, а единственото прегрешение, което си позволява, са пържените картофи на баба й. Наред с лекциите и ангажиментите по участия и нови проекти, звездата намира време и за ежедневни тренировки във фитнеса. Именно новият й начин на живот пък я вдъхновява за новото й парче #KillaBee.

“Винаги съм се вдъхновявала от силата на жената - толкова необятна, а същевременно наситена с емоция и представена с грация. Жизненоважна за природата – също като пчеличката. Като цяло оставих артистичното си Аз да говори в това парче а то е непокорно, пълно с енергия и музика и му харесва да бъде бунтар”, обяснява любимката на Миро.