Младата поп звезда Дивна таи тайни любовни чувства към ментора си Миро.

Певицата, която вече се изявява и като жури в шоуто за малки таланти „Големите надежди", си падала отдавна по мъжката половинка от разпадналия се дует „Каризма", но едва наскоро се осмелила да му признае увлечението си, пише „Всеки ден".

Фактът, че е едва на 16 години обаче, изиграл лоша шега на прохождащата изпълнителка и Миро набързо й рязнал крилцата.

„За мен той е най-важният човек на света, промени живота ми, изгради ме като личност. Той е моето семейство и го обичам с цялото си сърце", обяснява се трогателно Дивна.

Миро обаче, както е известно, не си пада по жени, особено по по-малки от него.

„Той е станал много затворен и трудно вярва на хората. А и все пак Дивна е прекалено малка, то си е направо престъпно", коментират приятели на звездата.

Близки на певицата пък твърдят, че увлечението й към Каризмата е просто временно и ще го преодолее в най-скоро време.

Дивна сега се е наредила редом до имена като Любо Киров и Веселин Маринов и изказва компетентно мнение за децата - участници в шоуто.

Още с първата си изява обаче тя предизвика антипатия с поведението си, което не подхожда на една тийнейджърка. Дивна прави опити да говори не като младо момиче, а като 40-годишна лелка, като имитира големи имена от музиката. Точно с това си неестествено поведение тя отблъсна зрителите, коментират фенове на шоуто.