От хлапачката Дивна вече няма и следа. Певицата, която се прочу с победата си в "Пей с мен" и стана любимка на публиката, вече е голямо момиче, а красивите й черти не могат да останат незабелязани от феновете, които често я ласкаят в коментарите си в социалната мрежа.

23-годишната русенка се е променила до неузнаваемост и вече е истинска красавица. За да подчертава женствеността си, тя залага на секси тоалети, но не прекалява с гримовете. Въпреки, че е мацка и половина, около личният й живот има доста неизвестни. До момента любимката на Миро не е афиширала или показвала по какъвто и да е начин да е обвързана.

С този бял костюм изпълнителката може да мине и за начинаеща бизнесдама. Елегантността й отива, а също така подчертава перфектните й мерки, за които могат да й завиждат много нейни връстнички. 

Тя е още малка, но вече знае, че всяка дама трябва да има в гардероба си малка черна рокля. Певицата комбинира с изящно бижу и бляскава чантичка. Моделството й отива, така че може да помисли и в тази насока.