В 18 епизода от най-новото реалити шоу на Code Fashion TV зрителите ще проследят трансформацията на 6 жени. Два пъти седмично ще бъдат показвани козметичните и дерматологични процедури, избора на подходящо облекло и цветове за грим и коса за всяка от тях. В неделен лайф от 20.00 часа цялостната визия на съответната дама ще бъде представяна пред експерти в областта на дерматологията, естетичната и дентална медицина, фризьорството и грима.

В неделните епизоди Евгения Борисова ще кани и звездни гости. Още в първите лайфове за първи път след разкрасителните процедури, хранителен и спортен режим, на които се подложи ще гостува Ваня Червенкова. За първи път в телевизионен ефир топ-моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова – Биляниш ще сподели тайната на добрата форма, която постигна след появата на първородния й син. Мнението на Миглена Ангелова и Сантра водещата ще потърси по темата за козметичните и дерматологични корекции.

В премиерния епизод на 22-и септември дерматологичните корекции са поверени в ръцете на д-р Емил Бърдаров, който преди броени дни получи отличието „Мистър на годината” от актуалното издание на престижна церемония. Именитият дерматолог ще преобрази първата участничка в атрактивното реалити. Албена страда от дълбоки белези по лицето причинени от неизлекувано акне. Подлага се на изглаждане на бръчки, радио-честотна липосукция на двойна брадичка, изгаряне на папилом, оформяне върха на брадичката, увеличаване на устни, промяна на прическатаq освежаване цвета на косата и грим. Цялостната визия и трансформацията на Албена ще видим на 27-и септември на живо по Code Fashion TV от 20.00 часа.

В процеса на реализацията на епизодите участничките преминават през различни разкрасяващи и оздравяващи процедури. Евгения Борисова преживява трансформацията на всяка една. Най-младата сред тях е Биляна на 29 години. Катя на 55 години от Асеновград е най-възрастната участничка и най-фрапиращият случай, пред който се изправят водещи дентални специалисти. След дълги години, в които страда от тежка парандотоза, Катя губи 80% от зъбите си. Като следствие костта некротизира и екипът на Евгения Борисова започва да търси решение. Ще върне ли водещата усмивката на Катя? Историята й - в „Моден дуел” всеки вторник, четвъртък и неделя от 20.00 часа по Code Fashion TV.

Евгения Борисова е български дизайнер, който се занимава професионално с мода последните 12 години. Носител е на редица престижни награди от модни форуми в България и Русия. Идеята за модния дуел идва именно от срещите на именития дизайнер с хората. „Те изглеждат прекрасни, но няма кой да им вдъхне увереност, да ги посъветва как да се облекат, какво да направят, за да изглеждат добре. Пример за това е едно младо момиче, което е направило неподходящ избор за цвят и форма на косата, грешно решение за грим, грешен избор на дреха, а всъщност е много красива.” – споделя самата Евгения Борисова и допълва:

„Това ме провокира да потърся решения и да говоря пред повече хора, търсейки отговора на въпроса „Какво може да направи един човек, за да изглежда фантастично”. Така създадох предаването „Моден дуел”. Името е израз на моята страст – модата. Там е моята сила и реших, трансформирайки жените, които избрахме сред стотиците кандидатки, крайният акцент да е облеклото. Целта ни е да покажем, че с помощта на съвременната дентална медицина, най-иновативните разкрасителни и подмладяващи, процедури, правилен избор на форма и цвят на косата, грим и облекло всяка жена може да разкрие най-красивите си черти.”

„Моден дуел” е в ефира на Code Fashion TV от 22-и септември всеки вторник и четвъртък от 20.00 часа. На живо, всяка неделя, от 20.00 часа една участничка ще бъде представяна пред гостите в студиото и зрителите пред екрана.
Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SAT , A1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията http://tv.codefashion.bg/ .

Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и скоро в Amazon