DJ Дамян тази година успя да посрещне един различен рожден ден. Варненецът отбеляза личния си празник с над 15 000 човека. Разбира се това се случи онлайн, тък като той и половинката му - фолк изпълнителката Ваня спазват стриктно социалната изолация.

Още в първите дни на памдемията, Дамян намери начин да е близо до всички българи и да внесе глътка добро настроение в домовете им започвайки онлайн партита, които се развиха с главозамайващ успех.

На рождения си ден- 15 април , музикантът не изневери на традицията и отново се включи онлайн, за да пуска любимата музика на тези, които го гледат, а те се оказаха над 15 000, което е истински рекорд за България. Всеки си пуска лайф, но никой не успя да събере такава зрителска аудитория, на каквато се радва Дамян.

Повечето от тях първо честитиха рождения ден на Дамян , а след това си избраха и любимо парче. Самият рожденик също призна, че за първи път е празнувал по този начин, но е щастлив, защото успява всяка вечер да подарява поне малко настроение на хората. “Пожелавам си само здраве на мен и близките ми, както и на целия български народ! Нека бъдем силни и преминем по-бързо през тази трудна и тежка ситуация”, заяви Дамян , а на рождения му ден специален гост бе неговата половинка Ваня.