Куп родни хип-хоп звезди щурмуват черноморските курорти в началото на август с турнето Hip Hop History Repeating 2018.
Купонът ще се вихри в най-яките клубове и плажни барове на Градина, Лозенец, Слънчев бряг и още четири горещи точки. 
Стартът бе на 2 август във Варна.

И тази година под вещото ръководство на Dj Doncho на морското турне ще видим най-добрите хип-хоп изпълнители. Ъпсурт, Спенс, Alex P, Dim4ou, Ndoe, Skiller са част от имената, които ще забавляват феновете на морето. На пулта са DJ Doncho, DJ Cass и DJ Chukee, които за поредна година ще взривяват феновете с музиката си. Веселбата ще се допълва и от горещите танци на балет Nova.

За първи път през тази година освен с хитове, изпълнителите от звездния екипаж на Doncho ще блеснат и с творчески решения на сцената. В отговор на най-новата мода – персонализирани кецове, всеки от тях ще обуе един от култовите модели на веригата Buzz Sneaker Station, които ще бъдат със специално направен за звездата дизайн. Кецовете са от ретро модела Air Force 1 на Nike. Спонсорът на турнето ги персонализира, за да подчертаят собствения стил на всеки от музикантите. Използвани са характерни знаци и образи за конкретните изпълнители, които да ги направят „техните кецове“ за сцена.

Преди старта на морското турне изпълнителите получиха специалните си обувки и не скриха изненадата си от дизайнерските изпълнения. Коя от бутиковите обувки е най-доброто попадение, ще стане ясно след специална игра, в която феновете ще избират най-якия дизайн с онлайн гласуване, а участвалите ще могат да спечелят персонализиран чифт за себе си. „Идеята за дизайнерските кецове е жестока, даже очакваме танците да ни се получат по-добре“, убедени са организаторите на турнето. Феновете ще могат да разберат това от 2 до 8 август в морските курорти, а купонът е гарантиран. Най-големите почитатели на хип-хопа и готините кецове пък ще си тръгнат с подаръци от спонсорите.