Популярният в Западна Европа DJ от български произход е новото попълнение в семейството на музикална компания Диапазон Рекърдс.

Мартин Борисов, както е истинското му име, е роден на 31 октомври 1985г. в град Шумен. Живее и учи в Търговище, а голяма част от живота му минава в Гърция, където работи в известно гръцко радио като радио водещ.

Именно престоят му в Гърция го насочва към музикалната среда. Там той започва да развива и усъвършенства себе си, за да може днес да е един от най-успешните ни Ди джеи извън граница. В южната ни съседка той получава и своя артистичен псевдоним – Dj Oskar, с който е известен на аудиторията. Името му е избрано от фенове, които сравняват гласа на любимия си ди джей с ангелски - от стари митове и легенди „Оскар” означава „Божие копие”.



DJ Oskar се превръща в любимец на слушателите, а гласът му става бързо разпознаваем. Получава покана за работа в една от най-елитните дискотеки в Европа лично от собственика на заведението и я приема. Тогава DJ Oskar заминава за Брюксел (Белгия), където започва работа, установява се, създава семейство и вече се радва на 2-годишно момченце. Мискове и ремиксите на DJ Oskar са едни от най-пусканите саундове в дискотеките в Белгия и чужбина.

Освен като ди джей, Oskar вече е познат на феновете и като изпълнител. Преди дни премиера в ефира на Фен ТВ направи и първото парче на Oskar в колаборация с Ерик - „Прости“.