На режисьора Джордж Лукас му трябваха 28 години, за да заснеме шестте епизода на филмовата сага “Междузвездни войни”.

За 28 дни българският диджей Диан Соло от Deep Zone създава мини спектакъла - Star Wars Show - версия на най-великата продукция в историята на киното.

Смело и оригинално представление, което възражда някои от знаковите сцени от филма.

Сцени от “Завръщането на джедаите” ще бъдат пресъздадени за първи път пред публика на 29 ноември в Bedroom Premium Club.

Шоуто ще бъде със специалното участие на Дарт Вейдър, Йода, Чубака, Принцеса Лея и Имперски щурмовак. Тайна е кой ще изиграе любимите екранни образи на няколко поколения. Единствено известно е, че ролята на Дарт Вейдър е поверена на популярния танцьор Метин Енимехмедов.

Какво ще се случи в Star Wars Show? Бой с лазерни мечове, брейк денс, акробатични трикове, театрален сюжет, магия ... и още нещо. Всичко това на фона на специално продуцирана музика по темата на филма.

Факт е, че “Междузвездни войни” има милиони фенове по света. И докато тече еуфорията покрай наскоро приключилите снимки на Епизод VII, в Bedroom Premium Club DJeдаите се завръщат. Преди тях под звуците на музиката на диджеите C-Fusion&Vasco C на сцената ще излязат Future Heroes, който ще отведат гостите в бъдещето и в най-отдалечените предели на галактиката.