Петък. Малко след 17:30. Стотици хора чакат за личната среща с DMX и снимка с него. В специален парти бус мега звездата се снима с всеки, който пожелае.

В 19:30 хора от цялата старата започват да се струпват пред зала Христо Ботев в Студентски град. Два часа по-късно в залата вече няма свободно място, а няколко хиляди човека екзалтирано очакваха любимата си звезда да излезе на сцената. Но преди това да се случи, българския warm up вдигна всички на крака с изключително силни изпълнения на Dee, Sarafa, Alex P и xSPENSive.



За музиката грижа имаха двама от най-добрите DJ в България - DJ Nora Gold и DJ Marti-G. Момичетата от Sugar Wings оставиха всички в залата без дъх с професионалните си хип хоп танци, а X NRG Crew за пореден път показаха, че в България има изключително талантливи хип хоп танцьори.

Точно в 23:30 Dark Man X излезе на сцената и тълпата полудя. В продължение на един час DMX изпълни най-големите си хитове, както и парчета от последния си албум, а настроението в залата трудно може да се опише. Екзалтираните фенове не спряха да танцуват и пеят заедно с хип хоп легендата, а когато той реши да премине огражденията и да влезе в публиката настъпи истинска истерия сред зрителите.

След края на концерта DMX прекара няколко часа с организаторите от 359hiphop в бекстейджа, като сподели, че това е най-готината публика и най-добрата организация, която е виждал от години.