Днешната звездна рожденичка е Певицата на народа, Ивана, която от ранните часове на деня приема благопожелания от близки, приятели и колеги! Любовта на хората около нея винаги е била истинско вдъхновение за изпълнителката. Днес тя ще отбележи подобаващо личния си празник със своите колеги от “Ивана Бенд”. Със сигурност изненадите за певицата тепърва предстоят. Началото бе дадено с едно хубаво пожелание в официалната й страница във Facebook:

“Честит рожден ден, Ивана! От името на Ivana Team желаем днешният ден да даде начало на една година, изпълнена с щастливи дни, любов, вдъхновение и много нови успехи за теб! Бъди здрава и продължавай да ни радваш с хубави песни!”

В началото на 2018 година Ивана засне нова фототсесия с Йордан Петков. От кадрите се вижда, че певицата е в страхотна форма. За нейната визия по време на снимките се погрижи екип от професионалисти: Стоян Апостолов-Стоянски и Зорница Аурора /стил/, Камелия Евтимова и Нели Михайлова /грим/, Стелияна Младенова /коса/. Тоалетите са на бутик “Аурора”, Пловдив, а локацията е “Парк Хотел Пловдив”.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Ивана с пожелание за здраве, щастие, любов и още много хитови песни!, пише planeta.tv