Луната е в знак Близнаци – знакът на младостта.

Благоприятно за краткотрайно гладуване, очистителни процедури, разнообразна гимнастика за мускулите на лицето и ръцете. Най-уязвими са дихателната и нервната системи. Не се препоръчва да се прави маникюр, педикюр, използване на гел нокти, да се завиват краищата на ресниците. Подходящо за аромотерапия, инхалации, руска баня и сауна.

11-ти лунен ден до 14:39 ч има силна енергетика. Човек може да извършва постъпки, които са напълно несвойствени за него. Действията му може да станат непредсказуеми. Планове през този ден е най-добре да не си правите. Обезателно отделете повече време на децата. Сега те особено се нуждаят от вашата защита. Занимавайте се с незначителни дела, малки покупки, ръкоделна работа, домашна работа. Голяма е вероятността да повторите предишни грешки. Не трябва да се преяжда и изобщо да няма никакви излишества. Бъдете усмихнати, доброжелателни и спокойни, излъчвайте радост. Вселената ще връща към вас тази енергия, която излъчвате в пространството. Затова обичайте себе си и изпращайте към света енергията на радостта. В крайна сметка Бог е любов и Божественото е вездесъщо, следователно любовта е навсякъде.

12-я лунен ден (след 14:39ч) обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции или да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не се опитвайте да живеете по график, да правите планове - всичко може да се реализира точно на обратното. Не е желателно да подписвате документи, да се започват съдебни дела и да се провеждат отговорни мероприятия. Днес твърде много неща се решават от случаят шегобиец, от внезапните пориви. Вслушвайте се в себе си и търсете знаците на съдбата. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови.

Сънищата сега не заслужават да им се обръща внимание. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.