Луната е в знак Водолей. Започнете грижата за себе си с плодова или зеленчукова диета, с антицелулитен масаж. Направете корекция или почистване на веждите си. Препоръчителни са упражненията на велоергометър, на батут. При Луна в този знак има свобода на самоизразяването в макиажа и все пак подхождат небесно-син лазур и оранжеви слънчеви пръски, сияещи бели сенки. Лак за нокти – от небесно-син цвят до тъмно-синьо с блясък. На външността ви благотворно ще се отразят физическите упражнения, разходка на свеж въздух, общуване с приятели и екскурзии до воден източник. Препоръчителни са всякакви водни процедури. Благоприятно е да приемете лечебна вана с добавени билкови отвари и ефирни масла. Добре действат билковите лосиони върху косата и лицето. Полезни са масажите, но не е желателно да се масажират коленете, особено ако има заболявания на вените. Епилацията отложете за друг ден.

8-и лунен ден ( до 13:08ч) Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може. Главното е да не се окажете там, където има шанс да се поддадете на провокации. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Всичко, което стане през 8-то лунно денонощие приемайте като необходимост и като някакъв божествен знак, който непременно трябва да се усвои. Бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на промените, иначе могат да възникнат сериозни усложнения. Внимавайте за пожари, с битовите уреди също бъдете внимателни.

9-ти лунен ден от 13:08ч до 13:46ч на другия ден. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не критикувайте! Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония съответно тамян и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им. Ако случайно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и освобождение от болестите. Пазете се от загуби на всички нива. Ако още сутринта срещнете човек с празна чанта, на провал ще ви бъде целия ден. Внимавайте да не предизвикате черния дроб с някаква храна. Възможни са отравяния и интоксикации. Възможно е да сънувате много интересни сънища.