В навечерието на дългоочаквания финал и голямата развръзка на сезон 2 на "Откраднат живот", още една престижна награда увенча актьорския състав на сериала.

Като най-стилна и елегантна дама сред актрисите беше отличена харизматичната Йоана Буковска-Давидова, която получи отличие в "БГ Модна икона 2016".

"Изключително признателна и благодарна съм за това отличие, не само заради титуловането, но и заради неговата социално-обществена значимост.

Ще си позовля да цитирам Коко Шанел, която съм имала възможност да играя дълго време: "Модата отминава, но стилът остава", сподели актрисата, която получи емблематичната статуетка със смокинов лист.



Довечера Буковска ще изненада за пореден път не само героите, но и зрителите с неочаквани действия на противоречивата Виолета Захариева, която се превърна в един от най-дискутираните и интересни образи в успешната продукция.

Последният епизод от сезон 2 на тв сериала "Откраднат живот" ще бъде излъчен тази вечер по Нова тв. Лентата ще поднесе изпитания и разкрити тайни на героите, за които дори не са подозирали.

Александър Василев ще бъде последният член на семейство Генадиеви, който ще разбере дълго пазената размяна.



Тежката операция на Наталия ще се окаже силно въздействие върху отношенията с Калин, които ще се окажат по-близки от всякога.



Неволна грешка на Петър ще даде карт бланш на Виолета да покаже най-тъмната си страна с нанасяне на нов удар върху д-р Стилянова.

Устременият към висок пост в болницата д-р Мазов ще се срещне с една от ключовите жени в живота му, която ще преобърне всичките му решения.

Какво ще направи Алекс? Колко жестока може да бъде Виолета в отмъщението си? Ще направят ли Калин и Наталия нова крачка в отношенията си? - зрителите ще разберат на финала на сезон 2 на най-успешния медицински сериал у нас.