Луна е в знак Телец. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар.

Благоприятно – Най-доброто време за привичните ежедневни дела, за благоустройство на жилището. Добър период за посещение на театър, кино и творчески вечери. Подходящо за масаж на врата с натурални масла.

Неблагоприятно – Не предприемайте в живота кардинални нововъведения. Да се избягва преяждането и да се пазите от простуда на гърлото.

След 17:21ч Луната преминава на празен ход. Отложете важните неща.

6-ти лунен ден започва от 09:53ч днес и продължава до 10:34ч на другия ден. Символ на деня е жерав. Поредният пасивен ден в лунния цикъл. Като правило, хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Старинно поверие казва, че “ако небето е много ясно или обратното, закрито е от много облаци, това означава, че в света няма истинска хармония”. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата. Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол. Болестите започнали в този ден протичат бързо. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Гадаене – благоприятно време за гадаене на бъдещето.

Сънища – Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.