Пълнолунието настъпва в 02:07ч. Хората стават по-емоционални, лесно се влюбват. Да не се правят операции по пълнолуние, защото се увеличават кръвоизливите и по-трудно се възстановява човек. Това не важи при спешни животоспасяващи случаи. Зачестяват ПТП-та и други инциденти. Активизират се лунатиците.

Луната е в знак Близнаци. Подходящо за приятелски срещи, за общуване. Уязвими са ръцете, раменете, плещите, дихателната и нервната система. От 07:59 до 14:10ч Луната ще се движи на празен ход. Не бива да се предприема нищо ново и важно. След това преминава в знак Рак.

15-ти лунен ден (до 17:49ч) - Период на астралните битки и плътските изкушения. Опасен ден, в който се появява злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Денят се явява тежък в тъй наречените сексуални изкушения и отпускания. Задължително трябва да се победи плътта и желанията иначе се разрушава астралното тяло на човек. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Лош знак за деня е поява на спорове, добър знак е куче, дори да лае. Възникнали болести не са опасни. Добре е в този лунен ден да не се приемат подаръци. Битовите дела могат да се натъкнат на препятствия. Не се препоръчва да се ядат ябълки – Ин-ска храна.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Покупки – благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – (вторник с/у сряда) Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.