Луната е в знак Скорпион. Отдавна забравени обиди могат да се върнат отново или страсти да се разгорят с нова сила. Затова не ровете в миналото, не предявявайте претенции и не критикувайте. Бъдете съвсем внимателни относно отношенията си. В това време се слуша не какво, а как се говори. Помнете, че дори най-малката негативна мисъл или отрицателна енергия нарастват по сила многократно. Уязвима е пикочно-половата система. Да се избягват интимни отношения.

Неблагоприятно е да постъпвате на ново място или да заемате нова длъжност. Да не се проявява доверие, да не се драматизират нещата и да се избягват чувства като ревност.

Благоприятно е за спорт, разплитане нишките на загадъчни събития, премерени рискове, получаване на консултации, работа със самонастройки и позитивно самопрограмиране.

19-ти лунен ден (до 23:24ч) - енергията на деня е неблагоприятна за човека. По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, замърсено. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или поглед, за да се разрази страшен скандал или спор с тежки последици. От вас ще се изисква днес да покажете на какво сте способни. Време на трудностите. Контролирайте парите и документите си, в обществен транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Може да се стигне до алергични реакции. Не се препоръчва участие в празненства и сбирки, където има употреба на алкохол.

Отношения: Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече ще ги задълбочите.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

l