Луната е в знак Стрелец. В периода от 03:46 до 17:13ч ще се движи на празен ход и след това навлиза в знак Козирог. През този период не предприемайте нищо, което е важно за вас. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката, тазобедрените стави и коленете.

29 лунен ден (от 06:49ч) - Това е предпоследният лунен ден. Тежък ден, в който са заложени много неадекватни реакции и непредвидени ситуации. По възможност отложете всички срещи, преговори и мероприятия. Не рискувайте да започвате нови дела. Може да се занимавате само с обичайните си неща, да завършвате започнатото и разчистване на дългове. Да се ограничи общуването в социума, да се избягват тълпите и също немноголюдните места. Ако насън отворите врата, това означава, че ще влезете в нов период във вашия живот. Противопоказни са хирургическите интервенции. Желателно е да се ограничи храната, а приемът на алкохол може да ви доведе до печални последици. Енергетически център са дебелото черво и бедрата. В облеклото се препоръчват синьо, бяло и защитните цветове. Да се избягват черно и червено. Преди лягане е добре краката да се подържат в студена вода.

В 29-ти лунен ден може да правите всичко, което става бързо, което можете да правите самостоятелно. Добро време да помислите върху личността си, върху това какво искате от живота, към какво се стремите. Не трябва да отдавате силите си само за другите, а да пренебрегвате собствените си интереси. Не и сега. Вашите интереси са също важни. Ако прекалено се раздавате, другите ще ви разкъсат на части и ще искат още и още. Ако имате цел, то потърсете най- краткият път към нея. Мъжете днес са повече емоционални и уязвими. Лесно се обиждат, затова ако са ви скъпи отношенията и държите на тях, то угаждайте им, хвалете ги, постарайте се да им окажете морална поддръжка.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.