Луната се намира в знак Козирог и носи отчуждение със себе си. Хората престават да реагират емоционално на ситуациите. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Претоварването и тежката работа са нежелателни.

Луната е „без курс” от 11:58 до 15:56ч. През това време да не се предприема нищо важно. След това Луната преминава в знак Водолей и нещата влизат отново в ритъм.

8-и лунен ден (от 12:28 на 06.11. до 13:08ч на 07.11.) съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може. Главното е да не се окажете там, където има шанс да се поддадете на провокации. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Всичко, което стане през 8-то лунно денонощие приемайте като необходимост и като някакъв божествен знак, който непременно трябва да се усвои. Бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на промените, иначе могат да възникнат сериозни усложнения. Внимавайте за пожари, с битовите уреди също бъдете внимателни. Хубаво е да се замисли човек за греховете си, за неправилните си постъпки. Да се извлече всичко лошо и негативно натрупано в душата и мислено да се изгори в огъня на пожара, който служи за стихия на деня. „Изгорете” също вашите минали неудачи и беди.

Подстрижка – Може да се подстригвате до 12:28ч. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

След 12:28 до 13:08ч на другия ден не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

Сънища в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.