В първите часове на деня Луната е още в знак Стрелец. От 01:38 до 09:09ч се движи на празен ход и след това преминава в знак Козирог. Добре е да отделите внимание на мускулите на гръдния кош, както и на гърдите. Грижливо се отнасяйте към костно-ставния апарат, старайте се да не престинете, не натоварвайте и не травмирайте коленете. Нежелателно е за лечение на зъбите и гръбначния стълб. Да се избягва посещението при мануален терапевт и масажист. Добре е да се заемете с лечение на храносмилателни проблеми, стомаха и панкреаса. Подходящо време за дълбоко почистване на кожата, за епилация на тялото.

25-ти лунен ден е пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури. Фазата способства за смъкване на килограми, затова нека се има предвид от тези, които искат да се отърват от някое и друго килце да погладуват или да минат на диета. Нежелателно е каквото и да е лечебно въздействие на ушите. Ако в този лунен ден сте сънували лош сън, това означава, че злите сили искат да проникнат в душата ви. В облеклото отдайте предпочитание на ярките и пъстри цветове, като се откажете от тъмните и мрачните. юХубаво е да се вземе вана, да се изкъпете, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешния ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.

Смисълът на живота е в това, което има за тебе смисъл.