Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Засилва се реагирането моментално на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се превърнат в невинни ангелчета. Подходящо и полезно е да се посещават лекарите, да се правят изследвания, тъй като сега няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

25-ти лунен ден Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпете, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие също бяло вино и сокове.

25-я лунен ден е време, когато преди всичко е необходимо да се вслушате в своята интуиция, да се доверите на своето сърце. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. Добре е да се пости, да се прощават обидите. Не се препоръчва да се правят планове и да се започват нови дела.

По поведението на животните в този ден се съди какво е отношението на хората към вас. Ако ви залае куче (дори собственото), чакайте неприятности. Ако до вас падне перо от птица, то чакайте благи вести или среща със стари приятели. Ако намерите монетка с герба нагоре – знак да успешно решение на проблемите.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате. Смисълът на живота е в това, което има за тебе смисъл.