Луната е в знак Козирог. Отложете делата, които изискват посещение на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Отложете и всяка романтика и любовни дела. Твърде неблагоприятно може да се окаже преместването на ново място. Отложете и дела свързани с организационни въпроси. Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да доведе до вреда. Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. Но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки.

От 10:08ч до 03:30ч Луната ще се движи по празен курс. През този период не се препоръчва започването на нищо ново и важно. Довършвайте започнатото, вършете обичайните неща или отделете вече време за почивка.

В 08:27ч настъпва 2-ри лунен ден. Важно е в този ден да се извърши измиване на цялото тяло. Добре е да завържете ново запознанство. Във втория лунен ден е благоприятно да изпросите милост от съдбата и Висшите сили само за себе си. Към вашите молби за благополучието на близките ви хора, Луната в този ден ще остане глуха.

През втория ден на Луната е сътворена Ева от реброто Адамово. В този ден трябва да се прави само добро. Може да започнете диета или гладуване, даже сухо гладуване без употреба на вода. Обменните процеси в организма днес се развиват много бързо. Полезно е да се срещате с приятели, да установявате отношения, да обменяте енергия и да се радвате на живота. В този ден е хубаво да бъдете щедри, да не се скъпите на подаръци, добри дела и положителни емоции. Полезни са баните, сауните, масажите, разтривките.

Отношения - Може да обсъждате с мъжа си всичко, което искате, освен финансови въпроси. Разговорите за парите ще доведат до спорове. Хората са склонни да разговарят само на леки теми. Ако имате общи приятели, можете да се съберете и да си побъбрите.

Секс - Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Ако желаете да синхронизирате своите ритми с тези на Вселената, то устройте си малък сексуален празник.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.