Според календара на маите краят на света ще настъпи на 21 декември 2012. Точно този ден представя Бритни Спиърс в новото си видео "Till the world ends".

Клипът направи своята световна премиера преди малко повече от три часа в световната мрежа, съобщава actualno.com.

Апокалиптичният сюжет на видеото проследява укриването на стотици парти маниаци под земята в следствие на падащи метеорити. Самата Бритни завихря истински подземен купон с много танци, докато градът горе малко по-малко се руши. В кулминацията на песента, музиката заглъхва, облаците се разкъсват и изгрява слънце. Краят на света не настъпва, но затова пък партито продължава.

"Тill the world ends" е втори сингъл от новия албум на Бритни "Femme Fatale". Песента е дело на хитовите продуценти Д-р Люк и Макс Мартин, а видеото е режисирано от Рей Кей. Последният обеща на феновете на изпълнителката, че ще оправдае очакванията им и всъщност е на път да ги надмине. Преди два дни той заяви, че освен официалната версия на клипа, която гледаме днес, ще има още една, която ще се фокусира изцяло върху хореографията и танците на Бритни.

Първите реакции на почитателите в мрежата са изцяло положителни. Повечето дават много висока оценка на видеото и се радват, че на екрана виждат образа на онази Бритни, която винаги са обичали. Някои направиха аналогия дори със стар клип на звездата и определиха "Till the world ends" като продължение на хита "Slave for you", пишат от blife.bg.