Истински фурор настъпи след премиерата на новата песен на Татяна - “До три”.

След дълго чакане от страна на феновете, и видеото, и песента вече са факт. Дръзка, секси и отново голяма доза провокация Татяна демонстрира в цялостния проект. “До три” е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, за когото звездата на телевизия “Планета” сподели:

“Това е композиторът, който винаги успява да усети ритъма на сърцето ми, правейки музика за мен”, откровена е Татяна.

Режисьор на смелото видео е Йордан Петков, с когото Татяна работи от доста години в тандем. Снимките на видеото са продължили повече от 20 часа, като това е своеобразно продължение на “Да сме квит”, където певицата “наказва” мъжът, възпят в песента, а сега нейна жертва се оказва момиче, явяващо се “третата”, пише planeta.tv.

“Текстът е мой и видеото е по моя идея. Исках да пресъздам текста точно както аз го усещам в видеоклипа, защото всички които се замесват в чужди връзки трябва да бъдат наказвани. Това ще е добър урок за всички, които го гледат - било то жени или мъже”, издава с усмивка част от идейната си концепция Татяна.



Във видеоклипа Татяна сменя 4 много смели и оригинални визии, за избора на които получи множество похвали от феновете си, а и този път тя не изневерява на перфектната си физическа форма, която се превърна в нейна визитка в последните години.

Многобройни бяха постовете и поздравленията към певицата, които тя събра само за 24 часа след премиерата на “До три”.

“Грабна ме още с първото слушане....Даде ударен старт на новия музикален сезон”, “Поздравления за добре свършената работа, а относно клипа - отново перфектни тяло и визия, добре изиграна роля на лошата жена..”, “Уникална от всякъде, заслужаваше си дългото чакане...”, “Летвата много сериозно е вдигната” са само част от коментарите в мрежата.

Тези оценки истински развълнуваната Татяна, която сподели:

“Всичко това ме кара да се чувствам много щастлива и удовлетворена след дългата работа по целия проект, на който се отдадох на 100 процента. Музиката е да създава настроение, а клиповете и текстовете са част от житейския път на много хора, така че моето послание е песента да им носи много настроение и неуморни купони, защото българите сме добри в това”, с усмивка признава звездата.