Фолк изпълнителите Доан и Тони Стораро лекуват любовната си мъка в музикално парче. Двамата изпълнители представиха своя първи дуетен проект „Братле“, което се случва броени дни след премиерата на звездата на "Диапазон рекърдс" с Галена - "Шефката". Парчето е посветено на онези, които са зарязани от половинката си – ситуация, добре позната на всички нас. За едни решението на любовните проблеми е да потънат в сълзи и отчаяние, но не и за изпълнителите. Лекарството, според братлетата, е да полеем обилно раздялата и да се огледаме за други жени.

„Ако пак ти кажа, колко я желая - удари ме силно, да се осъзная“, призовава Доан към Тони Стораро. „Айде стига вече, пий да се оправиш. Планът тази вечер е да я забравиш“, отговаря му Човека-глас. „Братле, погледни – пълен е светът с жени. Идеални и да няма, нови има винаги“, реди още Стораро в разчувствения им дует.

Музиката на парчето е танцувална и е идеалното предложение за летните купони, смятат изпълнителите. В клипа Тони и Доан демонстрират приятелството си и положителното отношение към всяка житейска несполука.

Стораро разказа интересен момент около заснемането на видеото, в който снимачният ден е бил под въпрос. „Тъкмо слизахме от колата и тръгнахме към студиото, когато зад една колона изскочи черна котка и мина пред нас. Не съм от най-суеверните хора, но това е едно от най-разпространените поверия – че ако такава котка ти мине път, е на нещастие. Къде на шега, къде не, бяхме готови да отложим деня на снимките, но признавам, бях в добро настроение и пренебрегнах случката“, през смях разказва Тони.